maanantai 17. lokakuuta 2011

Aarteenetsintää

Teetä ja kätkövihjekuoria.

Testasimme viime viikolla lodjuilua eli aarteenetsintää palvelutuotteena. Järjestimme maastoon neljä lodjua, joille ohjasimme testiryhmämme erilaisin vihjein ja arvoituksin. Lodjuina toimivista muovirasioista ryhmä löysi aina seuraavan lodjun sijainnista kertovan vihjeen, jonka ratkaistuaan pääsivät suunnistamaan kohti seuraavaa kätköä. Testiryhmän suunnistaessa maastossa jännitimme Annukan kanssa laavulla sitä, aukeavatko vihjeet ryhmäläisille, vai eksyvätkö he kenties lopullisesti metsään tai joutuvat johonkin kamalaan onnettomuuteen. Nuotion äärellä kun oli aikaa antaa mielikuvituksen lentää ja huonojen juttujen kukkia.

Nuotio(ntökkimis)mestari Partanen.

Onneksi ryhmä selvitti lopulta pienen väliopastuksen jälkeen kaikkien kätköjen sijainnin ja pääsimme nauttimaan eväistä. Evästelyn aikana saimme testiryhmältä paljon hyvää ja rakentavaa palautetta kätköjen löydettävyydestä, vihjeistä, eväistä ja käytännön järjestelyistä. Nyt olemme lodjuilunkin suhteen päässeet testaamaan konseptiamme ja palautteen perusteella pääsemme hiomaan tästä virkistystuokio-ohjelmanumerostamme vielä entistäkin parempaa ja kokonaisvaltaisempaa luontoelämystä.


Ja mikä tietysti kaikkein parhainta: kaikilla oli kivaa ja saimme nauttia syksyisen kauniissa luonnossa liikkumisesta sekä hyvistä retkieväistä!

-Lily
Eväinä tarjoiltiin muun muassa nuotioruokana kasvis-lihapullavartaita, sekä villiyrttituorejuustolla siveltyjä sämpylöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti