maanantai 24. lokakuuta 2011

Lammastilalla

Tänään heräilimme uuteen päivään ja laittauduimme tien päälle aamuauringon arasti kurkistellessa pilvien lomasta. Määränpäänä meillä oli Röykkälän luomulammastila Leivonmäellä. Pienen eksymisyrityksen jälkeen päädyimme kuitenkin oikeaan pihapiiriin ja pääsimme ihastelemaan lampaita sekä tutustumaan paremmin tilaan ja sen tuotteisiin. Paljon kaikkea huomionarvoista löytyikin ja lisäksi sovimme teen äärellä alustavasti yhteistyökuvioista lammastilan emännän Violan kanssa. Paljon yhteistä ajattelutavoissa ja arvoissa tuntuikin löytyvän, joten toivon mukaan tiedossa on hedelmällinen ja kumpaakin osapuolta hyödyttävä yhteistyö.

Vierailu tilalla oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ja täynnä ihastuneita "voi miten kaunis" -huudahduksia. Mukaan tarttui myös viemisiä ja vietimmekin tänään pitkän ruokatunnin kokkaillen asunnollani pastaa sinihomejuustolla ja lammassalamilla...


Lampaita laitumella. Joukkio näytti epälammasmaisen laihoilta vasta suoritetun keritsemisen seurauksena.


Sisällä pääsimme hypistelemään huovutusvilloja ja villalankoja. Värejä villoissa riitti!


Lily tuvalla ihastelemassa lampaantaljoja.


Kahvipöydänkin villalangat valloittivat sangen nopeassa tahdissa.


Viola oli taiteillut myös taljoja vauvojen peitoiksi ja morsiuslahjoiksi.Tyytyväisen näköinen Lily (laukussaan lammasmakkaraa ja villalankoja)

Lisää uutisia ja tarkempaa raporttia myöhemmin!

-Annukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti