maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulumarkkinoilla

Nyt viime viikonloppuna vietettiin täällä Jyväskylän Palvijongissa joulumarkkinoita. Markkinapäivät olivat lauantai ja sunnuntai, ja tietenkin innokkaana markkinakävijänä olin paikalla molempina päivinä. Ja markkinaintoisena ihmisenä unohdin tietenkin ensimmäisenä markkinapäivänä ottaa kuvia. Toisena päivänä sitten unohdin koko kameran matkasta. Tyydyn siis esittelemään jälkikäteen kuvattuja ostoksiani.

Kuvasta puuttuu vielä maukas ohra- ja vehnäjauhoista leivottu konttileipä, sekä mehiläisvahakynttilä. Edellisestä olen ehtinyt jo syömään puolet ja jälkimmäistäkin polttamaan yhden kolmasosan. Ai niin, ja myös hunajainen huulirasva on jo korkattu käyttöön. Markkinoilta löytyi muutama joululahjakin, joista parhaana kuvassa näkyvä aavikkojyrsijä jerboa. Näistä suloisista otuksista graduaan tekevä ystäväni bongasi pehmoeläimiä eräästä markkinakojusta ja mielestäni ne olivat niin somia, että ostin yhden joululahjaksi. Ei hätää, tämä ei ole mikään yllätyslahja, joten tässä ei tullut nyt tehtyä suuria paljastuksia! Ja kenties jerboa saa mukaansa pakettiin jotain vähän yllättävämpää..

Isoin markkinaostos tänä vuonna on tuo kuvassa näkyvä puukko, johon ihastuin ensimmäisenä markkinapäivänä. Jahkailin pitkään sen ostamisen kanssa, kunnes sitten sunnuntaina vähän ennen markkinoiden sulkeutumista viimein päädyin sen hankkimiseen. Onhan sitä joka biologilla puukko oltava, eikös?

Tämmöisiä hankintoja tänä vuonna, saapa nähdä mitä mukavia tuotteita löytyy seuraavilta markkinoilta.

-Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti