perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kierrättämö

Kierrättämö Lyseon lukiolla (kuva Kierrättämö).

Tänä viikonloppuna (28.-29.4.2012), huomisesta alkaen järjestetään Jyväskylässä kaikille avoin ja maksuton Kierrättämö -Kestävien tekojen tapahtuma Lyseon lukiolla. Tapahtuman aikana on mahdollista tutustua kierrätyshuonekaluihin ja ostaa kotiin omat suosikit, käyttää pyörääsi pyörakorjaamossa, osallistua keskustelu- ja työpajoihin, ihailla taidetta... Tapahtuman omilla sivuilla kuvaillaan viikonloppua seuraavanlaisesti:

"Kierrättämö on kestävien tekojen tapahtuma jossa voit aistia pirskahtelevan luovuuden ja helmeilevän hyvän fiiliksen. Kierrättämössä on muun muassa kestävää kehitystä toteuttavia yrittäjiä, tuo ja ota -periaatteella toimiva vaihtotori, kirppis, työpajoja, pöyräkorjaamo, Riina Toikon suunnittelema Take Away -kahvila, josta voit ostaa kaiken kalusteita myöten, sekä taidenäyttelyitä."

Nyt on siis todella hieno tilaisuus tutustua kestävämpään kulutukseen ja laittaa omat tarpeettomat tavarat kiertoon. Käy tutustumassa Kierrättämön sivuihin, josta löytyy muun muassa tapahtuman tarkempi ohjelma, infoa keskustelu- ja työpajoihin ilmoittautumisesta, sekä paljon muuta. Nähdään Kierrättämössä!

-Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti