maanantai 7. toukokuuta 2012

Teetä luomuna

Tuoreita teelehtiä (kuva Tés de la pagode).

Kaikki minut tuntevat voivat olla yhtä mieltä siitä, että olen jokseenkin teehifisti ja teen suurkuluttaja. Pussiteestä olen jo aikaa sitten siirtynyt irtoteehen ja irtoteenikin ostan nykyään suureksi osaksi erityisistä teekaupoista aina, kun sellaisten äärelle pääsen (Jyväskylään ei vielä kukaan ole innostunut perustamaan teekauppaa, harmillista.) Niinpä ilahduinkin suuresti, kun bongasin Ekolon muuttomyyntitarjouksesta Thés de la pagode -merkkisiä irtoteepusseja. Mukaan tarttui Thé noir Yunnan, sillä edellinen The Ouncesta ostamani yunnan-tee oli harmillisesti päässyt loppumaan. 

Thé noir Yunnan (kuva Luontaistuotteet).
Thés de la pagoden Yunnan maistuu minun suuhuni oivallisen ensiluokkaiselta, sillä teessä jos missä ykköslaadun huomaa paljon monia muita ruoka-aineita selkeämmin. Luomua ostaessaan saa siis paitsi hyvän omantunnon myös laadukasta. Merkin teevalikoima on melkoisen laaja ja joukosta löytyy niin vihreää, valkoista, mustaa, rooibosta kuin yrtti- ja hedelmäteetäkin. Irtoteen lisäksi teetä saa myös pussiversiona mukavuudenhaluisille teenjuojille. 

Suosittelen lämpimästi tutustumaan luomuteen ihmeelliseen (Ja herkulliseen) maailmaan!

P.S. Jyväskylän Ekolossa on parhaillaan muuttomyynnin seurauksena koko teevalikoima -20%. Käy tutustumassa ja tekemässä omia (tee)löytöjä!

-Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti