maanantai 17. joulukuuta 2012

Kiitokset

Vuosi kanssanne on ollut pitkä ja antoisa. Olemme täällä blogissamme kirjoittaneet ylös monia erilaisia reseptejä, tutustuneet erilaisiin tapahtumiin ja järjestöihin, järjestäneet itse kursseja ja luentoja, kokeilleet erilaisia kädentaitoja, samoilleet metsissä, testanneet erilaisia ekotuotteita ja kirjoitelleet erilaisia tutkimusartikkeleita etenkin luonnontuotteisiin ja erilaisiin ajankohtaisaiheisiin liittyen. Facebook-sivuillamme olemme lisäksi koonneet uutisvirrasta erilaisia mielenkiintoisia artikkeleita, jotka liittyvät mielenkiintomme kohteisiin.

Villikatajaa ja etenkin blogipuoltamme ei kuitenkaan olisi olemassa ilman monia ihania ihmisiä ympärillämme. Perhettä ja ystäviä, jotka ovat tukeneet meitä kaikissa käänteissämme. Kavereita, jotka ovat solidaarisuudessaan ja ystävällisyydessään olleet käsittämättömiä. Eri yhteistyötahoja, jotka ovat jakaneet auliisti neuvojaan ja kokemustaan, myös tehneet konkreettista yhteistyötä esimerkiksi kurssien järjestämisen saralla. Sekä etenkin teitä lukijoita, jotka käytte täällä ihmettelemässä tekstejämme, jätätte kommentteja, kirjoitatte meille sähköposteja tai tulette nykäisemään myöhemmin hihasta tahtoessanne keskustella jostakin aiheesta enemmän -juuri sinua, joka parhaillaan tätä luet.

Te olette antaneet meille niin paljon, että tahtoisimme tehdä vastavuoroisesti jotakin. Me tahtoisimmekin kiittää teitä menneestä vuodesta ja antaa teille pienen joululahjan.

Palkinnot voivat sisältää hemmottelua...
Täten kaikki tähän tekstiin kommentoineet ja sähköpostiosoitteensa jättäneet osallistuvat arvontaan. Arvomme kaksi villikatajamaista palkintopakettia, joista toivon mukaan on saajilleen iloa. Ensinnä arvottu voittaja saa valita kumman paketeista hän haluaa ensisijaisesti, toisena arvan saanut saa jäljelle jääneen paketin.
...luonnonvärjättyjä lankoja...
Tämän lisäksi on mahdollista saada itselleen kolmas paketti kertomalla kommentissaan, mistä jutuista ja aihepiireistä on erityisesti saanut iloa blogimme parissa ja mitä toivoisi erityisesti ensi vuonna käsiteltävän. Toivoa voi erilaisia juttuja, aihepiirejä tai ohjeita.

...erilaisia luontoherkkuja...
Valitsemme ehdotusten jättäneiden keskuudesta tämän kolmannen paketin saajan eli kolmatta pakettia ei arvota. Pakettien sisältö paljastetaan myöhemmin, mutta ne tulevat olemaan sekoitus hyötyä ja hemmottelua mahdollisimman monipuolisesti.

...sekä muita ekotuotteita ja yllätyksiä.

Osallistumisaikaa on vuodenvaihteeseen saakka eli 31.12 24:00 asti. Voittajat arvotaan tuon päiväyksen jälkeen ja voittajat julkaistaan blogissa tammikuun puolella, jahka palailemme joulutauolta takaisin sorvin äärelle.

Toivotan kaikille arpaonnea tasapuolisesti ja kiitämme vielä kerran ihanasta vuodesta kanssanne!-Annukka

7 kommenttia:

 1. Oi... lankoja voittona, minä haluan ehdottomasti arvontaan.
  Minusta nuo reseptit on kivoja, sitä toffee ohjetta odottelen sitten joskus :)

  Hyvää jatkoa teille molemmille, bloginne parissa !

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta, harvoin osallistun blogien arvontaan, mutta nyt tuntuu oleva mieleisiäni palkintoja jaossa. Blogissanne eniten ihastuttaa sen moniupuolisuus, luonto, ruokareseptit ja faktatiedot eri aiheista. Kiitos ja rauhallista joulunaikaa teille :)

  VastaaPoista
 3. Hei, minäkin osallistuisin arvontaan (Satu täällä heippa :)!). enkä osaa ollenkaan päättää minkä näistä arvontatuotteista mieluiten haluaisin saada - jos arpa kerrankin suosisi :)... Ehkä ekotuotteita/hemmottelua/yllätyksiä?

  Kiva blogi teillä on Villikatajat ja kaikenlaisia mielenkiintoisia meitä Kuu Yrttitarhassa tyttöjäkin yhdistäviä aiheita. On ihanaa, kun kirjoittelette tänne ja pidätte ajantasalla luonnontilan/ajankohtaisten luontouutisten suhteen.

  Ihanaa, taianomaista ja elämäniloista vuotta 2013 Annukka ja Lily!

  <3 Satu, Ja sähköpostihan on kuuyrttitarhassa@hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. No höh, kun tämä jotenkin melkein hupsahti ohi. No nuo reseptit ovat aivan ihania, nytkin oli nämä karkkireseptit. Tekisi mieli tehdäkin, mutta kokeilen joskus myöhemmin kun on sopivasti syöjiä. Muuten napsin ite kaikki.
  Saippajutut tietty kiinnostaa kovasti ja nämä luonnosta kerätyt (ja miten niittä käyttää) aineet kiinnostavat.
  Arvontaa haluisin mukaan kans:)

  VastaaPoista
 5. Moikka,

  Ollaan täällä arvonta huomattu, mutta osallistuminen meinas jäädä viime tinkaan. Itse seurailen tätä hyvien reseptien takia. Toivon teille antoisaa ja idea rikasta uutta vuotta!

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Pidän maanläheistä kirjoitustyylistä, selkeistä ja hyvistä ideoista. Toivottavasti ihmiset löytää tänne paremmin jatkossa :).


  minun email on sellainen terveys1 miukumauku wippies.fi

  VastaaPoista
 7. Ai niin....se minun osoite: marikalaine70@gmail.com

  VastaaPoista