lauantai 3. elokuuta 2013

200. eli blogiarvonta

Blogimme syntyi  reilut kaksi vuotta sitten halutessamme kirjata tarkemmin ylös omia puuhastelujamme sekä etenkin erilaisia kokeiluja. Hiljakseen blogista on tullut parin satunnaislukijan selaamasta sivusta satoja päivittäiskäyttäjiä keräävä paikka. Tämä jaksaa hämmästyttää meitä ja ilahduttaa meitä viikosta toiseen, hurjan isot kiitokset siis tästä teille kaikille!

Pian huomasimme myös, että usein törmäsimme tiedepuolen uutisiin, erilaisiin resepteihin ja mielenkiintoisiin juttuihin, joista ei kuitenkaan riittänyt kokonaisen blogipostauksen aiheeksi. Ne olisi ollut kuitenkin kiva jakaa teidän kanssanne, samoin kuin monet pienemmät kuulumisemme ja kokeilumme. Niinpä päätimme perustaa Villikatajalle myös Facebook -sivun. Sivusta tykkäämään pakotettujen kavereiden lisäksi paikan päälle löysi hiljakseen myös muitakin ja äskettäin saavutimme 200 tykkääjän rajapyykin.


Olimme naamakirjan puolella lupailleet pistää pystyyn pienen arvonnan kun sataluvut rikkoutuisivat. Tämä tapahtuikin yllättävän pian. Huomasimme kuitenkin hetken FB:n kilpailu- ja arvontasääntöjä selattuamme, että moisen pitäminen Facebookin puolella oli todella vaikeaa rikkomatta palvelun käyttöehtoja. Niinpä päätimmekin pistää pystyyn pienen blogiarvonnan. Arpajaisiin osallistumaan pääset siis kirjoittamalla tämän postauksen kommenttilaatikkoon toiveesi Facebook-sivun tulevasta sisällöstä. Kiinnostavatko sinua esimerkiksi keruutuoteuutiset? Ajankohtaiset menovinkit? Uutislinkit luonto- ja tiedeaiheisiin uutisiin? Kerro meille ja me tiedämme kehittää sivuamme palvelemaan paremmin teitä!

Kommentin jättämällä saat yhden arvan, tykkäämällä Villikatajan Facebook-sivusta, jakamalla linkin tähän postaukseen omassa blogissasi tai liittymällä Bloggerin kautta blogin lukijaksi lunastat itsellesi toisenkin arvan. Kerrothan kommentissasi, osallistutko yhdellä vai kahdella arvalla. Mikäli kerrot omassa blogissasi arpajaisista, linkitä myös tämä postaus kommentissasi. Liitä kommenttiisi myös sähköpostiosoite, jotta tiedämme tavoittaa sinut arpavoiton osuessa kohdalle.

Blogiarvonnan palkintona on pieni lahjapaketti, johon kuuluu Annukan tekemä bambutiskirätti sekä raakasuklaalevy Ekolon valikoimista.

Voittaja voi valita tiskirättitehtaan valikoimista haluamansa yksilön
Kilpailun osallistumisaikaa on elokuun 2013 loppuun saakka eli 31.8.2013 mennessä jätetyt kommentit huomioidaan. Arvonta suoritetaan syyskuun alussa ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, suoritetaan arvonta uudelleen muiden osallistuneiden kesken.

Arvokkaista kommenteista kiittäen ja hyvää arpaonnea toivottaen,
Annukka & Lily

16 kommenttia:

 1. Herkullisia ja helppoja reseptejä lisää! :)

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa. :)
  hannesalo@netikka.fi

  VastaaPoista
 3. En ole Facebookissa itse, mut kävin nyt katsomassa sivua ja aika hyödylliseltä vaikuttaa. Mua kiinnosti eniten linkit luontoaiheisiin uutisiin. Kaikenlaiset reseptit ja kokeilut on myös kiinnostavia sekä täällä blogissa että siellä fb:ssä.

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa ! Sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Haluan minäkin mukaan arvontaan jälleen. Hiljaiseloa ollut nyt viimeaikoina näissä blogiseurannoissa, kun on niin paljon mukavia juttuja mahtunut elämääni. Onneksi laitoitte linkin tuonne facebookin sivuihin :)
  Taidanpa laittaa linkin fb/fb :)

  VastaaPoista
 6. Terveellisiä reseptejä, kiitos :)
  mallopiilonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 7. Mukaan arvontaan :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onpa erityisen kauniita rättejä! Mukana arvonnassa. lauramyllykangas@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvontaan, suklaapeikko@hotmail.com ! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana palkinto; olen mukana yhdellä arvalla :) Menovinkit olisi ainakin kiva lisä facebookkiin.
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana olen..Mukavilta kuulostatte ;-D

  VastaaPoista
 12. mukana arvonnassa! :) elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Erityisesti luonnonkosmetiikka- ja lankavärjäyskokeilut, luontoseikkailut ja hyötykasvijutut kiinnostavat. :) Kahdella arvalla mukava, sikakuhm@jyu.fi

  VastaaPoista
 14. Mukana! jenergy89@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana :)

  saija.ritamaki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Ihania! Vielä viime hetkellä osallistun mukaan :) Reseptit ainakin kiinnostaisi minua!
  nimim. Shiva
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista