sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Saippuapajalla

Upean tuoksuisen pina colada-saippuan väri ei ole vielä ihan sitä, mitä haluaisin...
Eli uutta yritystä värin suhteen!

Muutamana kuluneena viikonloppuna ovat tiskivuoret kasaantuneet, kun ohjelmassa on ollut joululahjasaippuoiden tehtailua. Edellisenä viikonloppuna tuli testattua herkullisen ihastuttavan tuoksuiseksi todettu pina colada -saippuaresepti yhdessä muutaman muun saippuan kanssa ja tänä viikonloppuna saippuatehtailu jatkui niin ikään parilla saippuareseptillä. Seuraavaksi muutama tunnelmakuva saippuapajalta.

Kuvioitua kaakao-kookossaippuaa.

Vaaleanpunaisen ja valkoisenkirjava kookostuoksuinen marmoroitu pikkusaippua.

Jouluisen mausteiset pikkusaippuat valettiin piparkakunmallisiin
vanukaskuppeihin. Koristeeksi saippuat saivat vielä kauniin tähtianiksen.

Kurkku-kookossaippuan värjäyskokeilu käynnissä.

Nämä ja muutama muu saippua ovat parhaillaan kypsymässä ja valmista pitäisi tulla sopivasti joulun tienoilla. Seuraavan viikon aikana tuleekin varmaan tehtailtua vielä viimeiset joululahjoiksi menevät saippuat arki-iltaisin, kun paremmalle puoliskollekin napsahti viikon yllätystyömatka (Ei sillä, kyllä minäkin voisin työmatkalle lähteä alppimaisemiin!). 

Jos saippuanteko kutkuttaa, mutta aloittaminen tuntuu haastavalta, niin reilun viikon päästä, maanantaina 11.11. on tarjolla saippuakurssi yhteistyössä KVAT:in kanssa. Kurssilta saa pehmeän laskun saippuanteon kiehtovaan maailmaan ja tietenkin ensimmäiset omatekoiset saippuat mukaan.. Tervetuloa mukaan tekemään saippuaa jouluksi, itselle tai lahjaksi!

-Lily

P.S. Saippuakurssille ilmoittautuminen viimeistään huomiseen 4.11. mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti