perjantai 21. helmikuuta 2014

Työviikon päätteeksi

Kulunut viikko on ollut varsin kiireinen ja pitänyt sisällään ison kasan asioita, aiheita ja työtehtäviä laidasta laitaan. Näin perjantai-iltana päällimmäisenä ajatuksenani onkin:


Useamman eri päivätyön yhdistäminen on välillä haastavaa. Onneksi Villikatajan hommien kohdalla työ ei usein edes työltä tunnukaan, vaan eri vuorokaudenaikoina mieleen pulpahtelevat ideat ja inspiraatiot voi usein toteuttaa hyvillä mielin saman tien. Tai ainakin kirjata ylös myöhempää käyttöä varten. Samoin tosin käy myös väitöskirjaprojektissa, jossa viimeksi eilisiltana sain hienon tuntuisen ajatuksen saunan suihkutiloissa lämpimän suihkun alla seistessäni... 

Mielessäni siintää muutamakin vähän syvällisempää perehtymistä vaativa blogipostaus tänne blogin puolelle ja muutoinkin käynnissä on jännittäviä suunnitelmia. Viimeisimpänä saimme juuri julkistettua tämän kevään ja kesän yhteistyökurssimme Kortepohjan vapaa-aikatoimikunnan kanssa. Käykääpä katsastamassa tarkemmat kurssikuvaukset ja aikataulut KVAT:in sivuilta, sillä tiedossa on paitsi vanhoja tuttuja kursseja, myös monta uutta! Miltä kuulostaa esimerkiksi maaliskuussa järjestettävä koristelutekniikoihin keskittyvä saippuakurssi? Tai tunnelmalliset nuotioretket asiantuntevan eräoppaan johdolla? Vuoden 2014 kurssien ideoiminen on ollut hyvin antoisaa ja toivottavasti pääsemme välittämään kokemaamme innostusta myös teille asti kursseilla. 

Niin, siitä vaativasta työviikosta ja sen perään odottamastani viikonlopusta vielä? Rankka työ vaatii rankat huvit ja niin edelleen..? Minä ajattelin olla kerrankin skarppina ja kokeilla pääsiäisaiheista saippuankoristelua, ystävänpäiväteemaisten saippuoiden kanssa kun en tajunnut olla ajoissa liikkeellä. Katsotaan, millaisia luomuksia saan aikaiseksi!

-Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti