perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hemmotteluhetkiä

Hyvää naistenpäivää! Innostuimme suunnittelemaan päivän kunniaksi juuri teille ihanille lukijoillemme varta vasten räätälöidyn kokonaisvaltaista hemmottelua tarjoavan iltapäivän täällä Jyväskylässä: ruoanlaitto- ja kosmetiikkakäyttöön soveltuviin luonnonkasveihin tutustumista pienellä kävelyretkellä luonnonkauniin Tourujoen rannalla, omien kosmetiikkatuotteiden valmistusta, rentoilua sekä tietenkin herkullisen raakakakun ja yrttijuomien äärellä viivähtämistä. Iltapäivä virkistääkin niin kehoa kuin mieltäkin ja tiedossa on varmasti roppakaupalla iloa ja naurua!

Tervetuloa siis mukaan kanssamme viettämään kesäistä nautiskeluiltapäivää Jyväskylän keskustan tuntumaan. Näin naistenpäivän kunniaksi mukaan pääsee nyt erikoistarjouksella: Ilmoita mukaan itsesi ja ystäväsi, niin saatte hemmotteluiltapäivän kahdelle erikoishintaan 55€ (+materiaalimaksut 5€/osallistuja). Tämä naistenpäivän tarjoushinta on voimassa ainoastaan reilun viikon ajan 7.-16.3. välisenä aikana. Tämän jälkeen hemmottelupäivään pääsee luonnollisesti mukaan, mikäli vapaita paikkoja vielä on, hintaan 30€ (+5€ materiaalimaksut). Naistenpäivän tarjouksen saat, kun ilmoitat tarjouksen voimassaoloaikana samalla viestillä kaksi henkilöä mukaan iltapäivään.


Kutsu siis mukaan paras ystäväsi, siskosi, äitisi tai joku muu itsellesi tärkeä ihminen ja tulkaa yhdessä mukaan nautiskelemaan. Ja pienenä vinkkinä miehille: hemmottelupaketti on myös mitä mainioin tapa muistaa elämäsi naista...

Varaa siis hetki aikaa ihan itsellesi, olet lämpimästi tervetullut viettämään ihania hetkiä luonnonkosmetiikan, hyvää tekevien herkkujen, luonnossa liikkumisen ja rentoutumisen parissa!

-Annukka & Lily

Nautiskeluiltapäivän pakettiin sisältyy opastettu retki, kosmetiikan valmistus ja itse valmistettu kosmetiikkatuote mukaan otettavaksi, sekä raakakakku ja yrttijuoma. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä vähintään viikkoa ennen, muussa tapauksessa joudumme perimään kurssin hinnan täysimääräisenä kulujen kattamiseksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti