tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ostoksille Saippuapajaan

Saippuapajalta löytyvät ainekset vaikkapa suloisiin marmoroituihin saippuoihin.

Blogiyhteistyössä Saippuapajan kanssa saimme arpoa tähän postaukseen kommentoneiden kesken 20 euron alennuskoodin Saippuapajalle. Arvonta on nyt suoritettu, ja onnetar suosi tällä kertaa Signeä,jolle toimitamme alennuskoodin sähköpostitse. Paljon onnea!

Onnettaren suosikiksi valikoitui tällä kertaa Signe.

Signe kertoi omista kosmetiikkakokemuksistaan seuraavaa: "Tuo kolmas kysymys oli juuri minuun sopiva - eli kemikaalikuormaani olen alun saippuahurahtamisen jälkeen lähtenyt rivakasti vähentämään, tällä hetkellä lähes kaikki päivittäiskosmetiikka ja kodin siivous sujuu omilla tuotteilla. Ensimmäisenä kommentoinut Kirppu on toiminut yhtenä inspiroijanani (vaikka ei itse konkariksi tunnustaudukaan), asiaa "opiskellessani" lueskelin ahkerasi hänen ja Pähkinän kirjoituksia aiheesta. Minulla on "luottoreseptejäkin" toki, mutta jatkuvasti myös tuunailen uusia, usein jotain teollista tuotetta lempeästi mukaillen, tai jotain tiettyä ominaisuutta jostain aineksista hakien. "

Kaikki kommentoijat olivat jättäneet mukavia kommentteja ja ilahduttavan moni onkin löytänyt kotitekoisen kosmetiikan, ja luonnonkosmetiikan ylipäätään, osaksi päivittäisiä rutiineitaan. Osalla kosmetiikan kotikokkailu oli alkanut jo aikoja sitten, osa taas on vasta päässyt kosmetiikan valmistamisen makuun- Myös into oppia uusia asioita yhdistää kommentoijia, samoin kuin kokeilunhalu. Saimmekin monessa kommentissa myös mukavia vinkkejä, joita lähteä itse kokeilemaan. Kiitoksia tuhannesti kaikille vastaajille! On todella ihanaa kuulla välillä, että millaisia ihmisiä siellä ruudun toisella puolella onkaan.

Pysykäähän kuulolla, sillä myöhemmin on tulossa myös lisää kotimaisten suosikkipuotiemme esittelyjä!

-Lily & Annukka

1 kommentti: