lauantai 14. kesäkuuta 2014

Tuoksujen huumaa - esittelyssä Pieni tuoksukauppa

Pienen tuoksukaupan ihania eteerisiä öljyjä sekä bentsoeuutetta.

Edellisessä yhteistyöpostauksessa esittelimme Saippuapajaa ja sen valikoimia. Tällä kertaa vuorossa on Pieni tuoksukauppa, jota pyörittää Käsin tehtyä saippuaa -kirjan sekä sen uusintapainoksen Saippuakirjan kirjoittaja Saara Kuha. Tämäkin blogiyhteistyö toimii samalla periaatteella, kuin Saippuapajan esittely, eli haluamme jakaa teidän kanssanne parhaita tärppejä kotimaisiin puoteihin, vaikka sen suurempaa hyötyä meille itsellemme tästä ei koidukaan.

Raikkaan havuisesta kuusenneulasöljystä saa oivallisen saunatuoksun.

Pieni tuoksukauppa tarjoilee nimensä mukaisesti laajan valikoiman erilaisia tuoksuöljyjä ja eteerisiä öljyjä. Varsinkin eteeriset öljyt ovat upean monikäyttöisiä, näin kesän tullessa vaikkapa omatekoisen hyönteiskarkoitteen valmistamisessa. Ja voipa terassille tipauttaa tuoksulamppuun pari tippaa esimerkiksi sitronellaa ötököitä karkoittamaan.

Kaupasta saa myös muita saippuanvalmistuksessa ja kotikosmetiikassa tarvittavia aineksia, kuten öljyjä, rasvoja, väriaineita... Lisäksi kaupasta voi ostaa Saippuakirjan, jonka kattavalla ohjeistuksella aloittelijakin pääsee varsin nopeasti sisälle saippuanvalmistuksen kiehtovaan maailmaan. Saippuakirjan ensimmäinen painos, Käsin tehtyä saippuaa toimikin aikoinaan meidän molempien innoittajana saippuanvalmistuksen alkumetreillä.

Kauppa tarjoaa myös luomutuotteet näppärästi omana ryhmänään.

Mukava lisä ovat kaupan sivuilta löytyvät reseptit (esimerkiksi sihisevät kylpypommit tai omatekoinen parfyymi onnistuvat kaupan reseptisivujen ohjeiden mukaan), linkit ja tietoiskut, samoin kuin mahdollisuus arvostella tilaamiaan tuotteita. Pienyrityksenä kauppa on välillä kiinni lomien vuoksi, niin myös tänäkin kesänä 12. - 23.6. ja 4.7. - 12.8. välisinä aikoina. Tämä kannattaa huomioida tilauksia tehdessä, ja muutoinkin tutustua etusivun ajankohtaisiin viesteihin. Pieni tuoksukauppa löytyy myös Facebookin puolelta ja sivua seuraamalla pääseekin käsiksi uusimpiin kuulumisiin.

Erityisen mukavaksi Pienen tuoksukaupan tekee valikoiman laajuus, hieman erikoisempienkin myyntiartikkeleiden mukanaolo sekä paikan välitön tunnelma. Jos apua tai lisätietoja on kaipaillut, Saara on auliisti palvellut ja kaivellut tietoja meitä varten.

Pieneen tuoksukauppaan olemme iloksemme saaneet tarjota teille jokaiselle käyttöön alennuskupongin, jolla saatte tilauksestanne 10% alennusta. Kuponki on voimassa kaikissa tuoteryhmissä, eli samassa tilauksessa voi olla vaikkapa tuore Saippuakirja, eteerisiä öljyjä, valmista saippuamassaa ja hennaa hiusten värjäykseen... Tai mitä kaikkea ihanaa nyt löydättekään kaupan valikoimista! Joten tässä tulee alennuskoodi kaikille teille upeille lukijoille:

VILLIKAT976

Alennuskoodi on voimassa syyskuun 2014 loppuun saakka ja kannattaa tosiaan huomioida kaupan loma-ajat tilausta suunnitellessa. Toivottavasti tämä koodi ilahduttaa varsinkin edellisen esittelyn arvontaan osallistuneita, pääsette nyt tutustumaan toiseen kosmetiikkatarvikkeita myyvään suosikkiimme!


Mukavia kosmetiikkahetkiä teille toivottavat
Annukka & Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti