tiistai 22. heinäkuuta 2014

Brittirohtoa hiuksille

Ihanan ruusuntuoksuisia hiustenpesuhetkiä!

Omat pitkät ja paksut hiukseni eivät ole ainakaan vielä viihtyneet shampoopalojen peseminä, joten olen toistaiseksi sopeutunut ostamaan shampooni ja hoitoaineeni muualta. useat ekopesuaineetkin ovat jättäneet tukkani raskaan tahmaiseksi, joten olen kovin innoissani uusien sopivien pesuaineiden löytymisestä.

Luottomerkkini Madaran oheen sain Jolien kivijalkamyymälässä käydessäni mukaan pienen näytepakkauksen Neal's Yard Remediesin ruusuntuoksuista shampoota ja toisen näytepakkauksen saman sarjan hoitoainetta. Ja nämähän toimivat hiusteni pesussa kuin parhaatkin synteettisiä kemikaaleja ja silikoneja sisältävät kampaamotuotteet! Hiuksista tuli mukavan puhtaat ja helposti käsiteltävät. Ja se mahtava yrttinen ruusuntuoksu, joka tukkaa pestessä täyttää kylpyhuoneen... Niinpä seuraavalla Sokos-käynnilläni ilahduin, kun löysin pesuaineet kosmetiikkaosaston hyllystä.

Tuotteet ovat hieman perusmarkettien valikoimista löytyviä pesuaineita hintavampia, mutta ainakin minulla on ekopesuaineisiin siirryttyäni myös hiusten pesuväli pidentynyt 1-2 päivällä ongelmitta. Suosittelenkin lämpimästi kokeilemaan joko valmiiksi tarjolla olevia ekovaihtoehtoja tai omatekoisia shampoopaloja, kunnes omalle hiuslaadulle sopiva vaihtoehto löytyy.

-Lily

P.S. Postauksen tuotteet ovat omilla rahoilla maksettu ja testauksessa hyviksi havaittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti