perjantai 4. heinäkuuta 2014

Sokerihiirille, herkkusuille ja karkkirohmuille

Terveellistä herkkua: mansikka-kinuskiraakakakkua teen kera.

Kuulutko niiden ihmisten joukkoon, jotka eivät voi millään vastustaa kaupan karkkihyllyn kutsua? Meneekö kakkukahveilla helposti kolmas ja neljäskin pala kakkua, tuleeko pikkuleipiä mussutettua huomaamatta puoli paketillista?

Minttusuklaaleivokset raakana, päällä raakasuklaaruusut.

Astetta terveellisempiä makeita herkkuja saa tietysti itse tehden, ja näiden terveellisten herkkujen kärkeä ovat erilaiset raakamakeat. Saimme upean mahdollisuuden tarjota teille blogin lukijoille 15% alennuksen GreenStreetin ensi viikon torstaina 10.7. järjestettävään raakakakkuiltaan. Alennuksen saa koodilla VILLIKATAJA.

Tästä raakaleivonnaisuramme alkoi: appelsiini-kookosleivos vei kielen mennessään!

Kävimme Annukan kanssa viime vuonna GreenStreetin raakasuklaakurssilla, josta saimmekin isomman kipinän niin raakasuklaiden kuin muidenkin makeiden raakaherkkujen valmistukseen. Blogin puolella olemmekin jakaneet aiemmin reseptejä sekä ohjeita ja Annukka kirjoitteli juuri viime kuun puolella myös vähän syvällisemmin siitä, mikä kaikki raakaherkuissa vetoaa.

Nyt onkin hyvä tilaisuus lähteä tutustumaan raakakakkujen valmistukseen hyvässä ohjauksessa. GreenStreetin kautta löytyy myös tarvittavia raaka-aineita, joita onneksi on alkanut ilahduttavassa määrin löytymään myös ruokakauppojen hyllyiltä... Tämän helpommaksi raakaleivonnaisten tekeminen ei enää voi mennä!

-Annukka & Lily

P.S. Tarkemmat tiedustelut workshopia koskien GreenStreet. Alekoodi on voimassa 8.7. asti. Ja aiempien esittelyiden tapaan emme Villikatajana hyödy tästä postauksesta, tahdomme ainoastaan esitellä teille upeita kotimaisia yrityksiä ja tarjota seuraajillemme mukavia etuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti