torstai 30. lokakuuta 2014

Marraskuun missio

Kuluva vuosi on ollut raskas kummallekin meistä. Paljon on tapahtunut, paljon on otettu. Sellainen jättää jälkensä ihmiseen, olipa tämä miten vahva tahansa. Itsestäni tuntuu tässä vaiheessa vuotta kuin olisin ilveilijä tasapainottelemassa ilmassa kymmentä palloa, mutta varmaotteisen ja sulavan liikkeen sijasta pallot lipeävät yksitellen lattialle otteestani. Koetan keräillä niitä, mutta niin tehdessäni pudotan taas uuden pallon. En ole tasapainossa. En jaksa, en muista, enkä osaa niin hyvin kuin tavallisesti. Ehkä joku osa minusta puuttuu tai on niin uupunut, etten muista sen olemassaoloa.

Kissaterapiaa: et liiku sohvalta kunnes kissa itse lähtee pois

Kun tuntuu tältä, silloin pitää lopettaa hetkeksi. Laskea pallot maahan ja todeta, ettei minusta ole juuri nyt tähän ja se on ihan hyvä ja oikein. Kun hetken lepään ja selvitän ajatuksiani, osaan ja kykenen taas. Mutta en näin. Niinpä me päätimme, että marraskuu on yhtä lailla niin meidän kuin teidänkin hengähdystaukomme. Kirjoittelemme vain sellaisista aiheista, jotka liittyvät hyvään mieleen, rentoutumiseen ja itsestään huolta pitämiseen. Ja jos joku päivä emme jaksa kirjoittaa mitään, emme kirjoita. Sen sijaan teemme suklaata, vajoamme sohvalle ja luemme muutaman sivun hyvää kirjaa, tuntematta huonoa omaatuntoa.

Rentouttavaa marraskuuta teille kaikille! Mikäli teillä on hyväksi koettuja vinkkejä stressistä toipumiseen ja sen karkottamiseen pysyväisemmin, otamme hanakasti vinkkejä kokeiluun!

-Annukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti