perjantai 7. marraskuuta 2014

Pieni pala taivasta

Pau's Wellness & Beauty sijaitsee Rantaraitin varrella upeissa maisemissa.

Tutustuin viime keväänä Lutakossa sijaitsevaan Pau's Wellness & Beauty -kauneushoitolaan vähän sattuman kautta: etsimme siskojen kanssa sopivaa äitienpäivälahjaa. Sisko sitten vinkkasi löytäneensä netistä kauneushoitolan, jonka hoidoissa on käytössä kotimainen luonnonkosmetiikka. Sanomattakin liene selvää, että hoitolasta varattiin lahjaksi hoitoaika äidille saman tien.

Hoitolan tilat on rauhoitettu rentoutumiseen.

Kasvohoidossa käytyään äiti kehui hoitolaa ja hoitoa sen verran vuolaasti, että kasvohoito tuli varattua itsellekin. Edellisestä kasvohoidosta olikin ehtinyt jo vierähtää noin vuoden verran, joten hoito tuli tarpeeseen. Ja mikä mahtavan rentouttava tuokio hoito olikaan! EkoPharman miedon ja raikkaan tuoksuiset hoitoaineet yhdessä ammattimaisen hoidon kanssa tarjosivat nautinnollisen hetken. Lempeän hämärä, kaunis hoitohuone, lämmin peite ja rauhallinen musiikki tuudittivat kehon lähes unen rajamaille. 

Hoitohuoneen lempeän tunnelmallista hämärää.

Tuon ensimmäisen keväisen hoitolavierailun jälkeen Pau'sista on muodostunut vakihoitolani, jota olen innolla kehunut myös lähipiirilleni. Nyt syksyisen muuttomme jälkeen hoitola löytyy lähes naapurista, joten matkakaan ei päätä huimaa. Edellisen hoitoaikani varauksen yhteydessä kyselinkin, saisinko esitellä hoitolaa myös täällä blogin puolella. Kuten kansanviisauskin sen jo tietää, jaettu ilo on paras ilo!

Hoitolassa minut vastaanotti aurinkoinen Pauliina.

Pau'sin toinen kahdesta omistajasta, Pauliina, oli onneksi myös innoissaan ajatuksestani ja sainkin luvan napata kameran mukaan hoitotuokioon. Pauliinan osaavissa käsissä pääsin myös kokeilemaan jälleen uutta hoitoa, timanttihionnan sisältämää uudistavaa kasvohoitoa. Pauliina myös vastaili hoidon alussa kysymyksiini ja kertoi blogijuttua varten timanttihionnasta seuraavaa:

"Timanttihionta kuorii tehokkaasti alipaineen ja mekaanisesti hiovan hoitopään avulla."

Hoitoa Pauliina suositteli erityisesti epäpuhtaalle tai samean tuntuiselle iholle. Tällä perusteella olin itsekin valikoinut näin loppusyksyyn juuri tämän hoidon: ihollani on taipumus kerätä epäpuhtauksia ja säiden viiletessä se myös muuttuu aiempaa pintakuivemmaksi. Kuiva pintakerros lisää ennestään epäpuhtauksien kertymistä ja näin kierre on valmis... Niinpä ajattelin tehokkaan kuorinnan olevan juuri sopiva täsmäase tähän pulmaan.

Hoitohuonetta valaisevat tunnelmalliset kynttilät.

Ja niinhän se olikin: nyt hoidon jälkeen iho on voinut todella paljon paremmin. Noin viikon ajan hoidosta iho on ollut jotenkin tasaisemman, samettisemman oloinen. Ensimmäisenä parina päivänä iho myös näytti vielä iltapäivisinkin lähes mattapintaiselta, ilman meikkiä. Hoidon yhteydessä käytetty kosteuttava Vadelma-keramidinaamio toimi myös ihollani niin mahtavasti, että ostin hoitolasta purkillisen kotiinviemisiksi. Naamion ja säännöllisen kuorinnan avulla toivon selviäväni talven ihonhoidollisista haasteista.

'Timanttihiojamonni', kuva Maija Karala.
Timanttihionnasta liikkuu nettikeskusteluissa monenlaisia kokemuksia ja osa tarinoista kuulosti hieman huolestuttaviltakin. Pau'sin hoito tuntui kuitenkin minusta miellyttävältä ja hoitopäästä tuli mieleen pienet somat monnit. Kuulemma olin ensimmäinen asiakas, jolle tuli tämä mielikuva. Ilmeisen biologihenkistä!

Rentouttavan hoitohetken jälkeen sain rauhassa heräillä lämpimän huovan alla ja nauttia lasillisen vettä. Tämän jälkeen vielä juttelimme Pauliinan kanssa hetken hoitolasta ja sen tarjoamista hoidoista. Pauliinalla oli myös mukava yllätys: sain mukaani bloggaajatarjouksena pienen alennuslahjakortin! Jotta myös te pääsisitte nauttimaan Pau'sin hoidoista, niin blogin lukijoille on tarjolla niin ikään seuraava etu: 

-10% yhdestä marraskuulle varatusta hoidosta koodilla "villikataja"

Edun saa nettiajanvarauksesta kirjoittamalla koodin vahvista varaus -sivun "Lisätietoja" -kenttään. Myös puhelimitse tai paikan päällä varatuista hoidoista saa koodin mainitsemalla saman edun. Hoitolasta saa kokonaisvaltaisesti erilaisia hoitoja, joten jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkihoito. Vartalolle, kasvoille, käsille, jaloille... Myös ripsi- ja kulmahoitoja sekä erilaisia hemmottelupaketteja on tarjolla, samoin erityisesti miehille sekä raskaana oleville suunniteltuja hoitoja. 

Pau'sin sisäänkäynti on helppo löytää tornitalo Horisontin alimmasta kerroksesta.

Toivottavasti tästä mukavasta marraskuisesta blogiyhteistyöstä on teille lukijoille iloa ja pääsette viettämään nautinnollisia hemmotteluhetkiä!

-Lily

P.S. Innostuin kertomaan timanttihionnasta ja lystikkäistä monneista myös sopivasti kylään saapuneelle Maijalle, joka myös lupautui piirtämään kuvituksessa käytetyn monnin. Monni on muutaman sentin mittainen levänsyöjä, seepranuolimonni (Otocinclus cocama), joskaan luonnossa se ei harmi kyllä ole väriltään vaaleanpunainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti