tiistai 30. kesäkuuta 2015

Neljä

Blogimme on kaikessa hiljaisuudessa ennättänyt neljän vuoden ikään, samoin kuin Villikataja ylipäätään. Kun vielä fb-sivummekin on kerännyt 400 tykkääjän rajan rikki, ajattelimme ilahduttaa teitä kaikkia pienellä kesäisellä arvonnalla. 

Tällä kertaa ilahdutamme teitä muutaman kokoamamme reseptivihkosen voimin. Arvomme neljä voittoa, ja arpaonnen suosikit saavat valita joko Villiruokaa lähiluonnosta -vihkosen tai Lempeää luonnonkosmetiikkaa -vihkosen. Nimiensä mukaisesti ensimmäinen sisältää ruokaohjeita, jälkimmäinen taas kosmetiikka- ja saippuareseptejä. Vihkoset ovat nidottuja ja ne toimitetaan voittajille postitse.

Kaikki vihkosten sisältämät ohjeet ovat itse testaamiamme ja kehittelemiämme, pohjana mahdollisesti käytettyjen ohjeiden lähteet on mainittu reseptin yhteydessä. Vihkosten johdanto-osuudessa esitellään lyhyesti luonnonkasvien keruun perusteita sekä muutama keskeinen ja monikäyttöinen kasvilaji.

Respetivihkosten ohjeista osa on julkaistu jo aiemmin blogin puolella, mutta mukana on myös monta täysin uutta ohjetta. Ja saattaapa voittopaketteihin sujahtaa mukaan myös jotain muuta pientä kivaa...

Villiruokaa lähiluonnosta sisältää esimerkiksi herkullisten
vuohenputki-porkkanakuppikakkujen ohjeen.

Kuinka sitten arvontaan osallistutaan?

Jättämällä tähän postaukseen kommentin olet mukana yhden arvan voimin. Kertomalla arvonnasta omassa blogissasi ja jakamalla linkin tähän postaukseen saat toisen arvan. Mikäli jaat blogissasi arvontalinkin, kerro siitä kommentissasi ja liitä mielellään mukaan myös linkki blogiisi. Näin pääsemme tutustumaan samalla teidän lukijoidenkin blogeihin!

Kommentointiaikaa on ruhtinaallisesti heinäkuun loppuun (31.7) asti ja voittajat arvomme elokuun alkupäivinä. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse, joten jätä kommenttiisi oma sähköpostiosoitteesi. Mikäli emme tavoita jotakuta neljästä voittajasta viikkoon, arvomme tilalle uuden voittajan.

Mitä sitten blogikommenttiin pitäisi kirjoittaa? Kesäterveisiä, oma suosikkireseptisi, toiveita tuleviksi kursseiksi... Mitä tahansa, mitä koet haluavasi kertoa meille ja jakaa myös muiden blogin lukijoiden kanssa.

Oikein mukavia ja kesäisiä päiviä teille kaikille, sekä paljon onnea arvontaan!

-Lily & Annukka

7 kommenttia:

 1. Itseäni kiinnostaa jatkossakin kestävä kulutus sekä myös puhtaasti biologiakin. Itse kirjoittelen blogissani niin kosmetiikasta kuin vihreämmistäkin teemoista.

  VastaaPoista
 2. Mä tein just testisatsin simaa vuohenputkenkukista. Tuli ihan mielenkiintoisen makuista... Kaikenlaiset uudet tavat käyttää luonnosta kerättäviä materiaaleja kiinnostaa kovasti. Kiitos teille resepteistä ja yleisestä inspiroinnista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hilja,

   kiitos kommentistasi! Ottaisitko yhteyttä sähköpostitse reseptivihkosen toimitusta koskien?

   Poista
 3. Tämä blogi on niin mun juttuni, harvoin vaan jätän mitään kommenttia. Oma bloginikin on ollut aika retuperällä pitkän aikaa, ei mukamas ole aikaa ym. ym. Kiitos tästä blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika,

   kiitos kommentistasi! Ottaisitko yhteyttä sähköpostitse reseptivihkosen toimitusta koskien?

   Poista
 4. Villikatajalta löytyy aina mielenkiintoisia juttuja! Toivottavasti arpaonni nyt suosisi :)

  VastaaPoista
 5. Kiinnostavia aiheita teillä on jatkuvasti, hyvä tytöt! Yrttejä kerään ja opiskelen lisää kirjoista, laitaan teehen tuoreita pihamaalta sesongin mukaan, tulee uusia ja mielenkiintoisia yhdistelmiä. Tänään mm apilaa, minttua, piharatamoa ja siankärsämöä.

  VastaaPoista