tiistai 15. syyskuuta 2015

Mikä meitä liikuttaa?


Huomenna alkaa Euroopan liikkujan viikko. Viikon aikana huomio kiinnittyy fiksuun liikkumiseen niin oman terveyden kuin ympäristönäkökulmienkin kannalta tarkasteltuna. Myös liikkumisen yhteiskunnallisia vaikutuksia huomioidaan ja liikkujan viikolla kaupungit sekä kunnat ympäri Eurooppaa järjestävät erilaisia tapahtumia. Viikon aikana järjestetään Jyväskylässäkin vaikka mitä!

Tämän vuoden viikon teemana on hyvä elämä. Niinpä haastankin teitä, hyvät lukijamme, miettimään viikon aikana asioita, jotka saavat liikkumaan. Liikuitpa siis kävellen, autolla, pyöräillen tai vaikkapa rullalautaillen, pohdi heti omaa liikkumistasi. Käveletkö töissä alakertaan lounaalle? Saat mennen tullen terveellistä porrasliikuntaa. Onko viikonloppuna tiedossa sieniretki lähimetsään? Tanssitunti torstaina? 


Minulta löytyy kotoa ahkera liikuttaja, pieni Hedy-koira. Käymme yhdessä monta kertaa päivässä ulkona kävelyllä ja suunnitelmissa on vähitellen muidenkin liikunnallisten yhteisten harrastusten kokeilu. Mikä nyt kivoimmalta sitten lopulta meistä molemmista tuntuukaan.

Liikkujan viikolla haastankin teitä lukijat jakamaan omia motivaatiopalojanne liikkumiseen.

Mikä sinua liikuttaa? 

Jaan itse minua motivoivia asioita kuvin ja muutamin sanoin pitkin viikkoa Facebook-sivullamme. Ja vaikka oman elämäni suurin motivaattori onkin Hedy, lupaan jakaa myös muita kuin (suloisia) koirakuvia..!

-Lily

3 kommenttia:

 1. Kyllä täälläkin suurin "liikuttaja" on nuo koiruudet. :) Sitten tietysti oma hyvinvointi iän karttuessa saa entistä enemmän painoarvoa. Osa liikuntamuodoista tuppaa myös olemaan kivoja ajanvietteitä ja harrastuksia. Ja kyllä - valitettavasti - ihan pieni merkitys ei myöskään ole liikunnan vaikutuksella ulkonäköön, etenkin nyt kun kiloja on alkanut kertyä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira(t) ovat kyllä varsin loistavia liikuttajia, tuleepahan päivittäin käveltyä ainakin sen verran, mitä lenkityksissä menee.. Joka ainakin meidän taloudessa on yleensä yllättävän paljon, kun rupeaa oikein laskemaan! -Lily

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista