perjantai 5. helmikuuta 2016

Villikatajan vieraana

"Senkin lammas!"
 
Oman blogin tilastoja on mukava seurata. Tasaisin väliajoin saamme suurta hupia esimerkiksi siitä, millaisin hakusanoin blogiimme ihmiset ovatkaan päätyneet. Aiempia huumorisuosikkeja oli hakusanapari "senkin lammas", jolla jostain ihmeen mutkan kautta oli blogiin tultu. Tällä viikolla hakusanat ovat olleet maltillisempia. Hakukoneeseen naputtelemalla "tehokas luomu deodorantti", "karpalosämpylät" tai "paras mustikkapiirakka" on varmaankin löytänyt etsimänsä.

Ylivoimaisesti suosituin postauksemme kautta aikojen näyttää edelleen olevan Annukan postaama mustikkapiirakan ohje. Näemmä maailman paras mustikkapiirakka on ainakin Suomen parhaimpia...!
Tällä hetkellä tilastot kertovat, että postausta on katsottu 83 857 kertaa.

Myös mahlajuttu on kiinnostanut ihmisiä. Liekö eräs syy tälle se, ettei mahlasta liiemmin löydy netistä kattavasti tietoa. 

Näiden kärkisijojen lisäksi kiinnostavat myös marmeladimakeiset, ekodeodorantti sekä myrkkysienet. Vimeisen viikon suosikkeja taas ovat olleet muun muassa kestoliivinsuojien ompeluohje ja palsternakkasipsien resepti.

Toisinaan hakusanat myös inspiroivat. Viikon hakusanojen joukossa nimittäin tällä kertaa on myös "mahla saippua". Hmm, pitäisiköhän kokeilla...

-Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti