perjantai 22. huhtikuuta 2016

Villiä menoa Instagramissa


Juuri viime postauksen tienoilla totesin, että minulla on ajankäytöllisiä ongelmia tämän blogin suhteen. Aina välillä päässäni vilistää ajatuksia ja ideoita, jotka olisi mukavaa jakaa teidän kanssanne. Sen kirjoittamisajan löytäminen on kuitenkin välillä työn ja tuskan takana. Joskus kun se hetko sitten löytyy, en jaksakaan. Makaan mieluummin lattialla ja tuijotan ulkona ohi lipuvia pilviä miettien, että tässä juuri nyt on aika hyvä.Useasti käy myös niin, että kokemani oivallukset tai löytämäni hienot jutut ovat hyvin pieniä asioita. Sellaisia, joiden ympärille on vaikea rakentaa kokonaista postausta. Sisimmässä kuplii kuitenkin ilo ja sen tunteen haluaisi jakaa: Katsokaa, minä näin kevään ensimmäisen sinivuokon! Tunnistatteko te mikä ötökkö tämä tyyppi on, minä en? Tänään leipätaikina nousi kauniisti ja meillä vietettiin hidasta aamua.

Pikkuruisia hetkiä.

Osittaisena ratkaisuna kumpaankin oli Instagram. Villikatajalla on siis nykyisin oma tili, jota voi liittyä seuraamaan. Jopa minulta onnistuu säännöllisesti päivittää kuulumisia ja mielenkiintoni kiinnittäneitä juttuja, kun sen voi tehdä heti muutamalla napin painalluksella, eikä odottaa useita päiviä sitä kirjoitusaikaa ja -intoa. Seuraamme myös mielellämme mielenkiintoisia tyyppejä, joiden touhut liippaavat läheltä omia mielenkiintomme kohteita. Saa siis ilmiantaa itsensä tai seuraamansa tahon.

Ihanaa kevättä kaikille!

-Annukka

4 kommenttia:

 1. Kissa ainakin on osannut "ottaa oman hetkensä" ja nauttii olostaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihka on sellainen syliin liimautuja ja nautiskelija, että siltä pitäisi kyllä ottaa oppia itse kunkin! Toisaalta kissarukka on elänyt pentuaikansa niin karuissa oloissa ja ihmisten satuttamana, että minusta se ansaitsee jokaisen kauniin hetken, jonka se voi suinkin saada.

   -Annukka

   Poista
 2. Annukka, minusta kuulosti ihastuttavalta, että osaat iloita pienistä upeista asioista, niistähän se elämä koostuu. Nautitaan ilon kuplista, kun ne pyrkivät pintaan!

  VastaaPoista