perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulujuttuja ja vuoden päättelyä

Joulutähti saa huoletta koristaa ikkunaa Nuutinpäivään asti...
Marraskuu vaihtui joulukuuksi lähes varkain. Ja joulukin livahti ohitse reissatessa, perinteinen joulupyhien yli kantava sukulointikierros kierrätti meitä Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla. Perheenjäseniä ja sukulaisia on ihana nähdä, mutta joulureissu vaatii silti veronsa. Reissusta palatessa olen onnistunut toistaiseksi lähinnä nukkumaan sekä pyörittämään pyykkikonetta... Nyt maistuu kotoilu oikein kunnolla, joululahjoista ja kodin joulukoristeista nauttien. 

Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua yhtä ja toista jännittävää. Loppuvuosi toi mukanaan myös muutoksia Villikatajan toimintaan, kun Annukka jäi sapattivapaalle. Vaikka emme tällä hetkellä voikaan tietää, milloin -jos silloinkaan- kaksikkomme palaa jälleen kokonaiseksi, jatkan minä ainakin toistaiseksi Villikatajan parissa. Yhden naisen tiimiksi siirtyminen näkynee toiminnassa ainakin siten, että kurssi- ja koulutustarjonta muuttuu tilauspainotteisemmaksi. Toki todella mielelläni järjestän myös kaikille avoimia kursseja, mutta rajallisten resurssien puitteissa näitä ei ihan kovin usein ole tulossa. (Vaan eipä hätää: jo 3-4 hengen tilauskurssit kaveriporukalle on mahdollista järjestää joustavasti. Joten jos kurssiasiat yhtään kiinnostavat, niin laittakaapa rohkeasti viestiä!)

Sain joululahjaksi ihanan lankakulhon.
Tuleva vuosi 2017 käynnistyy myös omalta osaltani kaikenlaisten uusien projektien parissa, joihin palaan myöhemmin vielä tarkemmin. Toiveissani on paljon ihania hetkiä niin vanhojen kuin uusienkin ihmisten parissa, enemmän kirjojen lukemista, uusia inspiroivia neuleohjeita ja aikaa toteuttaa niitä... 

Ja totta kai odotan uudelta vuodelta myös paljon ihania villikatajamaisia seikkailuja, retkiä ja reseptikokeiluja!

-Lily


P.S. Mitä sinä toivot uudelta vuodelta? Millaisia juttuja tahtoisit lukea blogista? Tai millaisille kursseille tahtoisit osallistua? 

2 kommenttia:

  1. Mukavia viimeisiä tämän vuoden hetkiä, ja toivottavasti tuleva vuosi tuo tullessaan entistä onnellisempia sellaisia :) Minkälaisia kursseja olette yhdessä vetäneet? Jos valikoimassa on mitään minun osaamisalastani, niin täällä voisi olla kiinnostunut kaveri kurssittamaan... ;) t. Signe alias Sini J

    VastaaPoista
  2. Hyvää ja onnellista alkanutta vuotta Lily! Hersyköön tämä vuosi uusia ideoita ja mielenkiintoisia toteutuksia!

    VastaaPoista